• În stoc
  • Primeși comanda azi!
  • Livrare rapidă în Sibiu
  • Ridicare din librărie
  • -7,50 lei
  • Nou

Conversatii cu Dumnezeu set revizuit - Neale Donald Walsch de
Neale Donald Walsch

Despre Conversatii cu Dumnezeu set revizuit - Neale Donald Walsch

Caracteristici Conversatii cu Dumnezeu set revizuit - Neale Donald Walsch

Categorie Dezvoltare personala

Editura For You

Pagini 251

Copertă Brosata

Descriere Conversatii cu Dumnezeu set revizuit - Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch (n. 1943- prezent) este autor american, actor, scenarist și vorbitor. Acesta a debutat ca director de programe radio, editor de ziare, om de marketing și relații publice. Datorită problemelor grave avute în 1990, atât profesional, cât și familial, în 1995 se reapucă de scris, publicând primul volum numit “Conversații cu Dumneze”’, carte ce devine imediat un bestseller internațional( reprezintă o lucrare care deține recordul la vânzări sau este foarte populară), fiind în clasamentul “The New York Times” (un cotidian american internațional ce realizează diverse clasamente oferind premii aferente fiecărei categorii) timp de 135 de săptămâni.

Continuă seria cărților publicând încă două volume ale romanului “Conversații cu Dumnezeu”, “Prietenia cu Dumnezeu”, “Împărtășania cu Dumnezeu”, “Noile Revelații”, “Dumnezeu de mâine”, “Ce vrea Dumnezeu”, “Acasă cu Dumnezeu”, toate aceste colecții ajungând pe lista celor mai bine vândute cărți în același clasament. 

În prezent, Neale este colaborator important la “The Global Conversation”, un site de știri și social media , unde puteți culege și împărtăși  informații cu privire la ideile fundamentale ale noii spiritualități; este o comunitate globală online care comunică despre viețile lor pentru a-și modifica viața în bine. 

De asemenea, el creează o mișcare spirituală numită “Echipa umanității”, care are ca scop să comunice și să pună în aplicare credințele sale din noua spiritualitate, prin care susține că suntem toți una cu Dumnezeu și una cu viața într-o stare de ființă globală; această stare poate fi atinsă doar dacă ajutăm oamenii din jurul nostru. 

Pentru a face față valului mare de scrieri, să răspundă tuturor solicitanților, a mai creat Fundația CWG ( Conversation With God), CWG pentru părinți, CWG Helping Outreach- toate fiind legate la un portal comun CWGPortal.com, scopul lor fiind de a ajuta oamenii să treacă de la violență la pace, de la confuzie la claritate și de la furie la iubire. 

Până în prezent are peste 28 de opere publicate, traduse în peste 37 de limbi. Viziunea autorului în aceste cărți despre spiritualitate se referă la extinderea și unificarea tuturor teologiilor prezente, pentru a le face mai relevante. În 2003 a lansat și un film, numit  “Indigo”, în cadrul căruia a relatat povestea fictivă a răscumpărării unui bunic prin nepoata sa. 

Scrierile sale sunt încadrate în categoria de cărți despre religie și spiritualitate; ele pot fi considerate și un ghid de supraviețuire, datorită stilului dialogal folosit, care te ajută să te regăsești și să percepi lumea dintr-o lumină pozitivă. 

Spiritualitatea este un concept larg și complex, ce poate fi interpretat din mai multe perspective. Aceasta include un sentiment de legătură cu ceva mai mare decât noi înșine și implică o căutare a sensului vieții. Alții asociază spiritualitatea ca având o legătură permanentă cu Dumnezeu, respectiv cu tot ce înseamnă religie, sau dimpotrivă, cu natura și existența universului. 

 

Religia reprezintă credința în supranatural, sacru sau divin, practici de ordin ritual, dogme, valori și instituții asociate; semnifică relația omului cu Dumnezeu bazată pe anumite învățături impuse tuturor credincioșilor. 

Legătura comună dintre religie și spiritualitate o reprezintă relația cu Dumnezeu. Există însă și diferențe între acestea, precum faptul că religia susține că deține adevărul absolut, pe când spiritualitatea acceptă lucruri noi, combină mai multe religii sau adevăruri științifice; de asemenea religia te învață ce să faci, pe când spiritualitatea îți sugerează ce poți să fii.

Seria cărților “Conversații cu Dumnezeu” descrie o multitudine de discuții ale autorului cu divinitatea și ce înțelege el prin aceasta. Primul volum dezbate subiecte personale despre provocări și oportunități cu care oamenii se confruntă în viață. Al doilea volum oferă informații despre aspecte globale și despre viață, despre provocările planetei noastre. Al treilea volum prezintă adevărurile generale ale Universului, căile sufletului după viață.

Scriitorul ne sugerează să punem întrebări, să privim în ansamblu și să ajungem singuri la propriile concluzii, el nu ne impune ce să gândim sau să credem; pur și simplu schimbă gândirea oamenilor dintr-una negativă într-una pozitivă, modificând cursul vieții. Conversațiile din cărțile sale dezbat subiecte de interes pentru persoanele spirituale, precum “Ce este Dumnezeu?”, “Care este scopul vieții?”, “Cum să înțelegem rolul nostru în această viață?”, “Cum să înțelegem emoțiile?”, “Care este scopul lui Dumnezeu?”, “Semnificația religiilor”, “Sănătatea și scopul bolilor”, “Nașterea, moartea și viața de apoi”,”‘Bani, finanțe și economie”, ‘Semnificația relațiilor”, “Politica și rolul guvernelor” sau “Semnificația timpului”. 

Această colecție de cărți prezintă anumite sisteme de credință și idei filosofice care au fost tratate de către majoritatea filosofilor din Orient și Occident de-a lungul timpului. Neale reușește să surprindă concepte vechi într-o manieră modernă, abordând un stil literar accesibil publicului larg. 

Dialogul dintre autor și Dumnezeu se bazează pe patru concepte, precum existența unei conexiuni între toate persoanele, imensitatea Universului, oamenii nu au obligația de a face ceva anume și existența mai multor căi pentru oameni. De asemenea, în urma acestui dialog dintre cei doi, se constată și faptul că revelațiile primite ne arată că Universul este un loc foarte interesant și că ne apropiem de realizarea potențialului nostru maxim odată ce înțelegem acest lucru. 

Motivele pentru care romanul este scris sub formă de dialog sunt de a crea dinamism acțiunii, de a ține cititorul în suspans și de a reuși să creeze o caracterizare a personajelor. Autorul a ales acest tip de comunicare directă pentru a marca ideea de bază a volumului, și anume că este vorba de răspunsurile primite de către Creator la întrebările pe care el i le adresează. 

În prima carte a seriei autorul afirmă că a te cunoaște și a avea conștiința sinelui sunt două lucruri total diferite, de asemenea este de părere că nu există adevăruri ce nu pot fi schimbate sau că Dumnezeu vorbește cu noi toți și prin lucruri mărunte. Acest volum a schimbat milioane de vieți de la apariția sa și încă inspiră și în prezent oameni din întreaga lume. 

A doua carte surprinde probleme globale, vizează economia și politica planetei; se oferă întrebări și răspunsuri referitoare la natura timpului și a spațiului, despre genul indivizilor, despre geofizică și geopolitică la nivel mondial în soluționarea problemelor comune. Cei doi interlocutori, Neale și Dumnezeu, analizează deschis aspecte importante pentru oameni și construiesc posibile moduri în care se pot rezolva dificultățile, dacă suntem cu toții dispuși să ne deschidem mintea și sufletul și să ne creăm propria convorbire cu Divinitatea. 

Cea de-a treia carte clarifică nedumeririle legate despre Univers și despre viața de apoi. Aceasta explorează unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existenței noastre, și anume ce se întâmplă cu oamenii după ce mor. 

Acest roman se recomandă tuturor cititorilor care doresc să se regăsească și să afle răspunsuri despre existență; din lectura acestor cărți aflăm că ne regăsim puterea interioară comunicând în permanență cu sufletul nostru, devenim mai responsabili, ne dăm seama singuri de momentul în care în viața noastră este nevoie de o schimbare, învățăm să ne bucurăm de toate lucrurile mărunte din viața noastră. 

Această minunată colecție aduce cititorii la un nivel mai înalt de conștiință, problemele lor vor găsi o rezolvare, vor deveni într-o conexiune permanentă cu propriile lor sentimente, vor reuși să își redirecționeze gândurile doar către lucruri pozitive. 



37,50 lei
30,00 lei Economiseste 7,50 lei
Nicio taxa 2 zile
disponibil 9786066391054
Cantitate
Pe stoc

favorite_border Wishlist

Wishlist

Momentan nu ai produse în wishlist

favorite_border 0