• În stoc
  • Primeși comanda azi!
  • Livrare rapidă în Sibiu
  • Ridicare din librărie
  • Nou
  • Pachet

Pachet „Lecturile școlarului - clasa IV-VI” - 4 volume

Despre Pachet „Lecturile școlarului - clasa IV-VI” - 4 volume

Caracteristici Pachet „Lecturile școlarului - clasa IV-VI” - 4 volume

Categorie Colecții SibiulCitește

Descriere Pachet „Lecturile școlarului - clasa IV-VI” - 4 volume

Preferințele literare ale copiilor s-au schimbat și este, în bună măsură BINE să fie așa, pentru că preocupările copiilor de 10-13 ani din ziua de azi sunt altele, calitatea și diversitatea informațiilor la care au acces cu totul altele. Cu toate acestea literatura clasică, cea care i-a entuziasmat pe părinții și uneori pe bunicii lor, când erau de vârsta lor, nu trebuie ignorată. Este important ca alegerile și oferta de lecturi pentru noile generații să fie inspirat și corect aleasă. Acesta este și motivul pentru care pachetul destinat vacanțelor școlarului aflat în primii ani ai gimnaziului a fost gândit astfel încât să le stârnească curiozitatea. 

199,00 lei
Nicio taxa 2 zile
disponibil
Cantitate
Pe stoc

Pachetul conține

Copiii capitanului Grant - Jules Verne

Pareri Copiii capitanului Grant - Jules Verne

favorite_border

Pret Copiii capitanului Grant - Jules Verne

19,99 lei
  • Nou
Alice in tara minunilor

Alice in tara minunilor

Autori Multipli

Pareri Alice in tara minunilor

favorite_border

Pret Alice in tara minunilor

3,60 lei
  • Nou
Mary Poppins - P.L. Travers

Pareri Mary Poppins - P.L. Travers

favorite_border

Pret Mary Poppins - P.L. Travers

29,99 lei
  • Nou
Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain

Pareri Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain

favorite_border

Pret Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain

23,03 lei
  • Nou

Păreri Pachet „Lecturile școlarului - clasa IV-VI” - 4 volume

Părerea bibliotecarului

Jules Verne rămâne una dintre cele mai captivante lecturi, iar dacă copiii se vor regăsi în personaje, atunci există șansa de a deschide gustul pentru lectură. Copiii căpitanului Grant este una dintre alegerile potrivite. Ritmul alert, evenimentele care se nasc unele din altele și se rostogolesc în ritm alert către un final fericit, îl pot ține pe cititorul în devenire cu cartea în mână. 

Dacă nu reușește Jules Verne, este foarte posibil să o facă Mark Twain și Huckleberry Finn. Ar fi bine ca niciun copil să nu depășească pragul final al copilăriei fără să-l cunoască pe Huckleberry Finn. Aventurile lui, încurcăturile în care intră și din care reușește să iasă pot deschide porți către o lume a copilăriei așa cum nu mai există, dar a cărui magie nu dispare niciodată. 

Alice în țara minunilor este o lectură captivantă la orice vârstă, dar poate să fie o experiență fabuloasă pentru copii. Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Dodgson) este considerat unul dintre cei mai reprezentativi autori de literatură absurdă. Povestea are fracturi de logică, în spatele cărora există explicații fantastice, din care copiii pot deprinde jocul fără bariere al imaginației. Se folosesc numeroase glume și aluzii matematice, lingvistice și filosofice, care au avut o influență puternică asupra genului literar fantastic. 


Mary Poppins este primul roman dintr-o serie de cărți pentru copii scrise de P.L. Travers, publicat în 1934. Personajul titular este o bonă sensibilă cu puteri magice, iar lucrarea folosește aluzii mitologice și critici sociale pentru a explora relația deseori dificilă dintre copii și adulți. O lectură captivantă, scrisă foarte vioi cu personaje colorate și expresive, ușor de citit și mai ales capabilă să stârnească curiozitatea.

recenzie semnată de
Silvana Pătrășcanu
favorite_border Wishlist

Wishlist

Momentan nu ai produse în wishlist

favorite_border 0