• În stoc
  • Primeși cartea azi!
  • Livrare gratuită în Sibiu
  • Ridicare din librărie

Parinti linistiti, copii fericiti de
Laura Markham

Despre Parinti linistiti, copii fericiti

Caracteristici Parinti linistiti, copii fericiti

Categorie Carti

Editura Multi Media Est Publishing

Limba Română

Pagini 251

Descriere Parinti linistiti, copii fericiti

Un ghid revoluţionar despre creşterea unor copii responsabili, capabili şi fericiţi
Pornind de la cele mai recente cercetări pe tema dezvoltării creierului uman şi experienţa sa clinică cu părinţii, dr. Laura Markham are o abordare simplă, dar eficientă. Mesajul ei este următorul: cultivarea unei conectări emoţionale cu copilul produce o schimbare reală şi de durată. Când această legătură vitală este stabilită, nu mai e nevoie ca părinţii să apeleze la ameninţări, cicăleli, insistenţe, recompense sau chiar pedepse.

Acest ghid remarcabil îi va ajuta pe părinţi să-şi înţeleagă mai bine propriile emoţii – şi să şi le gestioneze –, astfel încât să poată acţiona cu empatie şi comunicând clar, pentru a creşte copii care îşi controlează singuri comportamentul. Exemplele folosite le oferă părinţilor cu copii mici sau preşcolari soluţii şi fraze gata testate.
Dacă v-aţi săturat de lupte de putere, de crize de furie şi aveţi nevoie de „soluţia” corectă, opriţi-vă din căutări. Sunteţi pe punctul de a descoperi acele instrumente practice care vă vor transforma stilul de parenting în mod pozitiv şi cu rezultate dovedite.

„Dr. Markham le demonstrează părinţilor cum empatia lor poate pregăti creierul copilului lor pentru gestionarea emoţiilor şi pentru fericire – precum şi pentru un viitor mai bun pentru omenire. Un mesaj simplu, dar revoluţionar, de iubire”. - Nancy Samalin, autoare a patru cărţi de succes, printre care Loving Without Spoiling
„Dacă vreţi să aveţi mai multă încredere şi linişte în viaţa de părinţi, aceasta este cartea potrivită. Dr. Markham vă ajută să înţelegeţi mai bine comportamentul copilului vostru şi vă pune la dispoziţie instrumentele practice pentru a-l schimba”. - Elizabeth Pantley, autoare a douăsprezece cărţi de succes, printre care şi The No Cry Sleep Solution

41,00 lei
disponibil 9786069356371
Cantitate

favorite_border Adaugă în wishlist

Cărți recomandate alături de Parinti linistiti, copii fericiti

Cititorii noștri au cumpărat și
Creează-ți raftul-tau

Dacă îți place Parinti linistiti, copii fericiti însă nu vrei să o comanzi acum, adaug-o la wishlist și poți reveni la această operă sau la oricare dintre creațiile semnate de Laura Markham.

Alege titlurile preferate răsfoind catalogul

Adaugă-le în wishlist (raful tău virtual)

Le comanzi oricând dorești

Produsele rămân în Wishlist pe un singur dispozitiv, timp de 12 luni, cât timp nu se șterg cookie-urile

Pareri Parinti linistiti, copii fericiti

Ce spun cititorii noștri

Wishlist

Momentan nu ai produse în wishlist

favorite_border 0